Mesecni horoskop za oktobar 2011- Skorpion

Published 30. septembra 2011. by spica3-CecaK

Posao

Bicete puni energije i ambicija da krenete u realizaciju posla. Ovo je period kada zaista trebate da pruzite maximum! Mozete ocekivati nove poslovne mogucnosti kao i dobru saradnju sa inostranstvom. Ako se udruzite sa nekim iz vaseg okruzenja,postici  cete dobre rezultate.Vasa finansijska situacija ce se popraviti sredinom oktobra. Vodite racuna oko 4 i 12.10. kada nije povojno za potpisivanje ugovora ili mozete napraviti pogresan poslovni potez.

Ljubav

Komlikacije sa partnerom/kom mogu dovesti i do kratkotrajnog prekida. Budite oprezni, ne svadjajte se i ne raspravljajte o nekim vaznim pitanjima sa partnerom.

U poslednje vreme vasi sukobi su cesti te se mogu lako pretvoriti u jos veci sukob. Budite taktični. Posle svega necete biti nacisto sami sa sobom i kako dalje da nastavite. Pustite da se situacija smiri, pa tek onda donosite odluke. No pomirenje bi moglo da usledi ubrzo, ali dajte sebi dovoljno vremena da ipak razmislite.

Ukoliko ste slobodni zelecete jednu pomalo tajnovitu vezu za okruzenje. Mozda je to osoba iz vase proslosti ili pak neko koga ne mozete da vidjate cesto, a ipak ne zelite da vas vidjaju sa istom, bar dok vi ne donesete odluku. No vec posle 10.10. razmislite o toj vezi.

Zdravlje 

Stres ce uticati na vase raspolozenje ali i na zdravlje, pa cete biti skloniji povisenoj temperature i glavoboljama. Hronicni problemi sa jajnicima.

Postavi komentar