Energetski fraktali

Fraktali danas pripadaju digitalnoj umetnosti. Energetske fraktalne slike su umetnički oblikovana energija i oni su generatori pozitivne energije. Svaka fraktalna slika emituje sebi svojstvenu  i jedinstvenu energiju, kao što svaki čovek ima jedinstvenu energiju. Ova energija sadrži jedinstvene vibracije za svaku osobu, za svaki prostor, budi u nama osećaje sklada, mira i lepote. To je materijalizovana energija osobe ili prostora.

Dokazano je da spektri vidljivih boja “odgovaraju” frekvencijama određenih unutrašnjih organa i da ih dovode u ravnotežu. Svakoj boji odgovara određeni oblik ili forma sa kojom je u rezonanci. Samim tim boje, oblici, simboli i struktura fraktala su direktan prikaz energije koja nam je neophodna. Osnova su za izgradnju i materijalizaciju naših želja, potreba, ali i za rast i razvoj našeg unutrašnjeg bića. Takodje su i naše misli presudne za našu sudbinu, jer misao stvara vizuelnu predstavu, a naša podsvest ne govori rečima već slikama.  Slike sadrže onu energiju koja je Vama najpotrebnija. Učestalo izlaganje fraktalima smanjuje vreme potrebno za opuštanje, poboljšava koncentraciju i uvećava protok energije kroz telo, tj. pomaže održavanju zdravlja ljudskog organizma.

Energetski fraktali pospešuju i jačaju specifične frekvencije koje zavise od namere i namene energetske fraktalne slike. Koriste se da dostignete fizički, materijalni, emocionalni ili duhovni napredak.

Emituju vibracije za koje su isprogramirane i koje Vi želite da imate u vašem radnom prostoru, sali za sastanke ili spavaćoj sobi, gde boravite tokom dana, za dečiju sobu….

Fraktalna slika postaje Vaša lična energetska podloga i podrška kao  Vaš lični kod, datum rodjenja, …

Deluju:

 • protiv stresa, umora, uznemirenosti
 • povećavaju životnu energiju i vitalnost, zdravlje
 • ubrzavaju proces isceljivanja,
 • izvor su potrebnih pozitivnih vibracija u vašem radu, koncentraciji, učenju, poboljšanju međuljudskih odnosa i komunikaciji,
 • usmeravaju ka ostvarenju željenog cilja, namera,
 • usmerava vas na opuštanje, radost, mir, blagostanje
 • na sticanje prodornosti, hrabrosti, inicijative ka uspehu
 • doprinose ostvarivanju skladnih partnerskih odnosa (poslovnih ili emocionalnih), sexualnosti, prevazilaženje emotivnih blokada
 • transformišu usmerene negativne misli i energije drugih ljudi,
 • harmonizuju i usklađuju vaše fizičko i duhovno,
 • pomažu uklanjanje blokada energetskih tokova u organizmu…

Energetski fraktali se koriste i u prostoru jer su i generatori i transformatori energije. Energija oblikovana prema podacima vašeg doma, ili radnog prostora transformiše negativne uticaje živih i neživih izvora, potiskuje tuđe ili zaostale energije, umnožava i intezivira postojeće pozitivne izvore, harmonizuje i isceljuje prostor pružajući zaštitu u njemu. Ako u svoj životni prostor unosimo pozitivne slike, one će polako delovati pozitivno na naše živote na svim razinama.

Energetski fraktali prvo otklanjaju postojeće blokade u energetskom okruženju čoveka, u prostoru, domu, porodici, preduzeću, kancelariji, hotelima… pa posle toga dovodi čoveka ili taj prostor u energetsku ravnotežu. Najvrednije u energetskim fraktalima što Vas usmeravaju i uče da usvajate i živite pozitivne obrazce!

Fraktalna energija se primenjuje i na radni prostor. Energetski fraktali se postavljaju u prostoru tako da vode ka željenim ciljevima, da budu potpora Vašem poslu, napretku u učenju, karijeri, da vam pružaju mir i zaštitu, donose vam radost, bogatstvo, blagostanje… Energetske slike – fraktali se izradjuju na osnovu podataka vlasnika i firme, Feng šui analize za Vaš dom.

Njihovo delovanje u prostoru:

 • harmonizuju prostor
 • podižu vibracijski nivo prostora
 • uklanjanju blokade energetskih tokova u prostoru
 • transformišu oštre i grube energije u nežnost
 • čiste zaostale i tuđe energije
 • pokreću i čiste blokirane ili stagnirajuće energije
 • stvaraju uslove za skladne partnerske odnose (poslovne ili emocionalne)
 • doprinose poboljšanju međuljudskih odnosa i komunikacije, i sa kolegama i u porodici…

FRACTALNE ŠOLJE – Popijte jutranji čaj ili kafu u ovakvoj šolji !!! Budite svako jutro napunjeni pozitivnom energijom! Uz šolju i energetski fraktal (koji dobijete prema vašem datumu rodjenja) možete započeti novi dan pun optimizma i volje. Ova ENERGIJA FRACTALA sadrži jedinstvene vibracije za svaku osobu, dovodi vas u stanje mira i harmonije. Izaberite ono što vam najviše treba….

Cena šolje (sa fraktalom)  je 8 eura

Ukoliko želite da naručite javite se na email kabanec@yahoo.com ili br.tel..061/666-1700

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: