Mesečni horoskop za februar 2011. godine – Ovan

Published 19. januara 2011. by spica3-CecaK

Posao

Vama ce se konacno osmeshnuti sreca jer 22.01.2011. u 18 11h Jupiter ulazi u vas znak! Ovo svakako moze uticati na vas poslovni svet, jer cete od sada lakse resavati situacije na tom polju i biti u mogucnosti da napredujete. Za neke ce ovo biti period i rasterecenje i oslobadjanja na ovom polju svime onim čime ste bili nezadovoljni protekle 3 godine, a ujedno za neke i nova inicijativa da ostvare svoje želje. Nije isključeno da ćete razmišljati o samostalnoj delatnosti. Ostali mogu očekivati i unapredjenje u karijeri ili pak da upišu fakultet koji žele. Vreme je da se posvetite sebi i svojim ambicijama! Mozda ćete još biti napeti pa komunikacija sa kolegama pomalo inertna i nagla, može da prouzrokuje odredjene nesporazume. Svoje nezadovoljstvo ne prenosite na druge. Finansijski, tek februar mesec može doneti poboljšanje jer jos uvek imate zaostale dugove ili rashode.

Ljubav

Trebalo bi da očekujete neke nove odnose iako imate visoke ciljeve i zahteve kada su partneri u pitanju, Niste od onih koji se vraćaju na stare veze i odnose, te svakako takav partner nema sta da očekuje od vas. Dopašće vam se osoba koja je veza za neki drugi grad ili pak neko ko češće putuje te ce vam biti jako zanimljivo razmenjivati mišljenja o mestima koje ste posećivali. Delovaće vam kao partner koji želi slobodu i otvorenu vezu, ali vas može upravo to i prevariti. Upustite se u jednu malu avanturu dok ga ne upoznate. Svakako postoje neka ograničenja (može i razlika u godinama) ali ne znači da veza neće biti uspešna!

Zdravlje

I dalje ćete biti jako nervozni i napeti te će vam sve smetati. Svaka sugestija na vas račun završiće se konfliktom. Probemi sa kardiovaskularnim sistemom i psihička napetost ne deluju ohrabljujuće za vas! Čuvajte se oštrih predmeta. Nepovoljan period za operacije, sem ukoliko nisu naglasena krvarenja. Mogući abortusi. Oprez, povedite računa i u saobraćaju!!!

Postavi komentar