Venera u Blizancima

Published 31. marta 2012. by spica3-CecaK

Napokon je došlo proleće posle one, uh, hladne zime. Ne želim ni da je se setim.  Proleće je sezona ljubavi  i zaljubljivanja. Otvoreniji smo za ljubav. Ima u tome puno istine, zar ne? Raspoloženiji smo, lepše se osećamo, a kada se bolje osećamo time ćemo privući i druge. Toplije je, menjamo oblačenje, laganije stvari, kratke suknje…cipelice…Privlačimo poglede muškaraca.  Sve to dovodi do povećanja seksualne želje, što ne mora da ima nikakve veze s ljubavlju i zaljubljivanjem. Mada tu nema pravila. Tačno je, seks i seksualna želja ne moraju da imaju veze s ljubavlju, ali kad vam se raspoloženje za upoznavanje ljudi poveća, kad više izlazite i upoznajete ljude, veće su šanse da upoznate i nekog za ljubav. Svakako ćete se osećati raspoloženo  bar za nekakvu bliskost ili ludost.

Ustvari ovo je priča o ljubavi, o Veneri jer  Venera = ljubav.  Šta će se dešavati dok Venera bude prolazila kroz znak Blizanaca od 3. aprila pa sve do 7. avgusta 2012 godine? Biće ona tu dosta dugo, pa će se malo vraćati, igrati, praviti zbrku sama sebi, ali će se opasno zabaviti.

Šta nam to donosi Venera  u  Blizancima?

Sa prvim danima Aprila, Venera svoj ples nastavlja na podijumu znaka Blizanaca. Na samom putu kroz prve stepenove ovog znaka, susreće se sa Južnim Mesečevim Čvorom i biće malo nemirna i neraspoložena, jer joj se svideo jedan muškarac, ali …Da često ima poneko ali…Neptun iza nje je upozorava na opasnosti i kaže “ Draga pa on je već nečiji „.  Zna ona to dobro..u ljubavi nema kontrole…Nije baš raspoložena i svakave misli joj se motaju po glavi. Nevoljno sedeći u kući pokušavaće da razume ovu nesrećnu ljubav plakajući satima ….sve dok ne bude zazvonio telefon i bude čula glas svoje drugarice koja ju je pozvala na kafu. Bilo je svega u njenom ljubavnom zanosu i prepirki i konflikata, i strasti i emocija, ali odlučila je! Ide dalje sa željom da stvori nove kontakte, jer voli da se druži  i razmenjuje mišljenja sa drugima, da upozna nove ljude i stekne nova iskustva… Spremna na pokret, potražiće svoju prijateljicu i krenuti put zabave i putovanja…. Gladna je novih iskustava. Stalno traži senzacije. Ponekad će joj biti dovoljan i razgovor preko telefona. Ne voli previše emotivnosti i preveliku intimnost. Poigrava se sa osećanjima drugih. Nema potrebu da vezu produbljuje, jer je površna i nestalna u osećanjima. U odnos više ulazi iz radoznalosti.  Ona voli da se igra i u tome je njena draž. Prepoznali ste se?!

Nije u stanju da se zadovolji samo jednom osobom i ima čvrstu vezu. Lako se može pojaviti neko nov ko će je privući jer voli promene, leteći iz jedne veze u drugu…. I tako stiže do jedne velike stepenice… stepenice ka Nebu koja je Čuvar Istoka…Tu će se malo zadržati sklopiti neke nove kontakte i nesvesno se prepustiti jednoj mističnoj avanturi.  Možda će jedan od njih biti baš stranac koji će joj privući pažnju, otvoriti oči i dati joj nov pogled na ljubav? Ili će pak raditi za stranu kompaniju? No svejedno u njoj se budi nova nada….ali će morati da oslušne svoje osećaje i prepusti im se…Biće zadovoljna i ispunjena sobom i uspehom koji je postigla. Uvažena među kolegama još jednom će pokazati svoje znanje i komunikativnost u ovakvim situacijama….Ali mesto je ne drži i ona kreće dalje na svom putu…..

….. Atraktivno obučena, dok šeta ulicama grada privlačiće poglede znatiželjnih muškaraca. Biće ovde i flerta. Njen graciozan hod na ulici i njeno ljupko lice budiće u vama znatiželju, ko je ona? Šta radi? Dok je posmatrate u prodavnici  i kako mudro traži šta joj je potrebno, zanosno hodajući na visokim potpeticama, krišom ćete videti njen osmeh koji će vam uliti nadu da ćete je opet ugledati sutra. Neki novi početak ….nečega što ni sami sada ne možete prepoznati, ali ćete imati osećaj da vam je poznat, …„težnju za spajanjem“. Želja da je pratite u stopu… osvojite  njenu pažnju.. No putevi vam se neće tako lako ukrstiti jer je ona nemirna, nestalna sa predivnim osmehom na licu.

Ona korača u društvu i poznatih i priznatih, a i onih nepoznatih javnosti, povezujući ljude kroz komunikaciju i razgovor u cilju stvaranja više lepote, harmonije i zadovoljstva u životu. Voli intelektualne osobe i često je baš mogu privući takvi muškarci, korpulentne građe, mladoliki…..

I tako dok sedite u nekom kafeu osluškujući njen razgovor sa prijateljicom, sa kojom neobavezno ispijaja kafe, zakljućićete to je ona!  ljubazna i šarmantna osoba. Upijaćete svaku njenu reč. Bićete u nedoumici jer vam je par puta uputila nonšalantni pogled. Šta je sad htela reći time? Da li je to poziv da joj pridjete i upoznate se? Zbunili ste se ? Vidite da se i to dešava……I taman kada ste joj hteli prići, zazvonio je telefon (jedan od mnogih) i ona je odlepršala u nepoznatom pravcu, ostvaljajući vas da gledate za njom. Opet ste ostali bez reči. Delovalo vam je da ćete je lako osvojiti? A da li će se opet pojaviti?  Hoće, ali ce proći neko vreme ostaviši vas da razmišljate o njoj i i tome koji je pravi put do njenog srca.

A to i nije tako teško jer je ona veoma komunikativna i predusretljiva…. samo je potrebno da sledeći put budete veštiji na rečima i zatražite broj njenog telefona…. Možete joj slobodno dati i svoj…Skupljenje brojeva telefona joj pričinjava zadovoljstvo kao i kupovina cipela.

A da li će se zaljubiti i koga će izabrati ..videćemo. I taman kad je pomislila da je pronašla pravog, ona se okreće iza sebe i hvata je panika…. Da nije nekog zaboravila ili nešto propustila? Vratiće se ona da iskoristi propuštene prilike ili da ih pruži drugima da to učine sami. Biće ovo ludo, strastveno i nezaboravno leto, a ova Venerica će shvatiti da je ona žena nad ženama. Zašto….pitate se ? Kažu da jedna žena može iskreno voleti samo jednog muškarca …E Venera u Bliznacima može i više od toga!

 By  Astrolozi Svetlana Kabanec i Ivona Beara 

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: