Mesečni horoskop za Avgust mesec 2011 – Vaga

Published 28. jula 2011. by spica3-CecaK

Posao

Mogućnost za novim poslovnim ponudama, ili pak vaša želja da promenite posao će biti jaka.Nemojte odmah sve prihvatati oberučke šta god vam bude ponudjeno, već malo i razmislite. Ukoliko nešto želite završiti do 10.8.2011. god. možda i nećete uspeti jer postoji šansa da se sve to odloži zbog nekih papira ili pak finansijskih transakcija. Čak iako je sve skoro sredjeno budite oprezniji i strpljiviji, posavetujte se sa nekim prijateljem. Finasijska situacija nije najbolja, ali svakako bi mogli da očekujete poboljšanja, možda više preko partnera. U poslovnim kontaktima, sa jednim saradnikom ćete biti u problemu više iz razloga što će odložiti saradnju ili priveremno je i prekinuti, a vi ste ipak računali na njega. Druga polovina Avgusta meseca je bolja za dogovore i poslovanje. Putovanje posle 5.8.2011.god ukoliko želite na odmor.

Ljubav

Ako je u pitanju veza tu je situacija trenutno neizvesna sa partner(k)om.Imate želju već duže vremena da se stabilizujete i vodite jednu harmoničnu vezu. No, situacija je veoma promenljiva i pomalo vas to zabrinjava, jer niste sigurni šta partner/ka želi. Ovaj mesec donosi promene i na tom polju pa će biti iznenadjenja. Iskoristite svaki trenutak da provedete sa partnerom, bez planiranja, već onako spontano. Iznenadni put može vam priuštiti lepe trenutke provedene samo sa njim/njom. Ne strahujte već prihvatite izazov!

Oni koji su u braku bi mogli imati manjih nesporazuma, ali više gmanjka inicijative partnera. Pokušajte da uskladite vaše želje i da provedete odmor zajedno sa porodicom. Nije vreme da prebacujete odgovornosti jedno drugom, a upravo to može biti povod vašim nesuglasicama. Morate malo taktizirati.

Zdravlje

Manja infekcija je moguća, kao i preosetljivost psihička. Hronični bolesnici bi trebalo da ponove neke nalaze i preglede.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: