Mesečni horoskop za Avgust mesec 2011 – Rak

Published 28. jula 2011. by spica3-CecaK

Posao

Period koji je povoljan da zavrsavate neke poslove, jer već posle 3.08.2011.god. situacija ce se odlagati. Samim tim sve što imate vezano za dokumentaciju, papirologiju, pravne stvari, biće u zakašnjenju što će vas prilično iritirati. Moraćete da uložite više truda i energije da bi ste sve završili što ste planirali, a nije isključeno da će vam se nametati i neki drugi nebitni poslovi u toku meseca.Imaćete utisak kao da sve vi baš morate da završite sami! Ako imate privatnu firmu, vodite računa s kim poslujete da ne bi upali u neke nepotrebne troškove i bili obmanjeni. Budite jako oprezni ukoliko je to posao u kojem nemate iskustva ili su vam pak neki uslovi nejasni.Oni koji su tranutno bez posla mogu prihvatiti neki kratkoročni posao dok se ne stvore bolje ponude. Finansije su i dalje problem, ali bi ipak ovaj mesec doneo veće zarade, kao i vraćanje nekih dugova. Planiraćete da renovirate ili rešavate nešto vezano za nekretnine.

Ljubav

Rakovi vole da ih uvažavaju, pa ako vam sada partner ugadja onda nemate potrebe za promenom. Možda će situacija u porodici uticati više na vaše raspoloženje pa samim tim i odnos sa partnerom. Imaćete potrebu da ste manje u krugu porodice i težićete da što više vremena posveti sebi i partneru, naročito ako ste u braku. Nekima ovaj period donosi malo trzavica ali više zbog ljubomore partnera, jer mu dajete povoda. Put sa partnerom ili odmor na njegovu inicijativu.

Slobodni Rakovi će biti u krugu ljudi koji su povezani poslovno, pa nije isključeno da tu i upoznate neku novu osobu. U svakom slučaju butite spremi gde god da se krećete da ćete ostavljati jak utisak i biti na meti udvaranja suprotnog pola.

Zdravlje

Pojačana nervoza, ali i sklonost povredama, opekotinama usled vaše rasejanosti i neopreznosti. Naročito vodite računa od 05- 10.08.2011. jer ćete tada biti prilično napeti.Vodite računa i o ishrani jer ste sada skloniji gojenju. Rakovi prve dekade bi ozbiljnije trebalo da se posvete svojim zdravstvenim problemima.

Postavi komentar