Mesečni horoskop za maj 2011 g- Vodolija

Published 21. aprila 2011. by spica3-CecaK

Posao

Vaši pretpostavljeni očekuju da nadjete rešenje za poslovnu situaciju,a osim toga i neke nove predloge. Obavite jedan poverljiv razgovor kao da postupite i šta je u vašoj mogućnosti.Možda ćete ipak pristati na ono što inače ne bi ste u drugim okolnostima prihvatili.Nećete lako odustati od svojih planova i namera, bez obzira na trenutnu situaciju i okolnosti u kojima ste.Trudićete se da ipak stignete do kraja.Želja da prosperirate i da budete unapredjeni u okviru postojećeg posla vam je jaka.Ukoliko ste u nemogućnosti da ovo sprovedete u delo,potražićete bolju priliku i posao. Jedino ne ulazite u neproverene i sumnjive poslovne odnose.

Ljubav

Imate potrebu da se nešto promeni u vašoj svakodnevnici. Nedostaje vam bliskost i dinamičnost u odnosu, da provodite sa nekim vreme.Imate dosta prijatelja, ali ste uvek osamljeni. U poslednje vreme niste ni imali vremena da nadjete nekog vama odgovarajućeg, jer ste bili pretrpani poslom. Bićete stalno u pokretu i nećete provoditi slobodno vreme sami, pa samim tim i neki novi susret upravo bi mogao da se desi na jednom takvom mestu, možda bas kad budete putovali ili pak bili na nekoj proslavi, u nekom društvu.Osoba bi mogla biti neko iz drugog grada.

Oni koji su u vezi možda ćete upoznati jednu osobu na poslovnoj zabavi,večeri, te bi vas i mogla privući ta osoba svojim šarmom.Nije isključeno da se odlučite i na tajnu vezu u drugoj polovini maja meseca.

Zdravlje

Malo više opreznosti u saobraćaju. Impulsivni ste i malo nervozniji, pa samim tim možete imati i problema sa aritmijama. Povedite računa da se ne povredite.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: