Mesečni horoskop za maj 2011 g- Blizanac

Published 21. aprila 2011. by spica3-CecaK

Posao

Još uvek su neki stari dogovori aktuelni, te niste baš u mogućnosti da planirate nove.Malo više nervoze i tenzije će biti prisutno oko neke dokumentacije i novca, jer ćete stalno nešto morati da proveravate.Kao da ste prepušteni samoj sebi i da sve vi treba da rešite. Taj period se završava prve nedelje maja, pa ćete konačno odahnuti.Sumnjičavi ste i prema saradnicima, za koje inače ne brinete. Naklonost jedne koleginice i njena podrška će vas možda podstaći da razmišljate. No ona u vama vidi poslovnu prijateljicu i teži d aide vašim stilom. Postoje i neke nove mogućnosti u poslu ali to tek u drugoj polovini maja. Kontakti sa daljim inostranstvom (prekookeanske zemlje) su vam izuzetno povoljni, intezivna saradnja sa strancima. Zarada može biti i preko više poslova.

Ljubav

Konačno i vama neki period koji ukazuje na promene i mogućnost ulaska u jednu zanimljivu vezu sa nekim ko vam se dopada i imponuje. Ovo može biti osoba koja vas jako privlači ali će postojati malo veća razlika u godinama, te će veza biti prilično neobična i dinamična. Sve ovo bi moglo da se dešava na početku maja meseca. No ukoliko pak se i ne odlučite za ovu osobu, sigurno će biti još prilika i mogućnosti tokom ovog meseca. Privlačićete pažnju okoline, pomno će vas pratiti pogledom gde god se pojavite.

Za one koji su u vezi postoji mogućnost da udjete u tajnu vezu sa osobom iz kruga poznanika ili  da je to susret vezan za neki sportski dogadjaj, naročito ako se i bavite sportom to može biti u vašem sportskom centru. Možda ćete biti u malo zatečenoj situaciji.

Zdravlje

Glavobolje i promena pritiska.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: