Mesečni horoskop za April 2011.g – Strelac

Published 26. marta 2011. by spica3-CecaK

Posao

Vaše interesovanje je usmereno na neke nove poslovne momente i čak izvesne obuke koje možete imati u okviru istog. Potreba da se usavršite zarad boljeg posla i realizacije bice vam preokupacija, pa ćete tražiti način da to i realizujete. Komunikacija i kontakti mogu biti malo otežavajući, ali više zbog neuskladjenosti vaših obaveza ili iznenadnih preokreta situacija. Ukoliko imate privatnu delatnost svakako ćete se usmeriti na bolju finansijsku situaciju i rešavanje iste, kroz saradnju sa osobama van vašeg mesta boravka. Više inicijative ćete imati posle 03.04.2011.g pa ćete samim tim i neke poslove brže obaviti.Uglavnom su kontakti preko prijatelja i osoba sa kojima ste u nekoj poslovnoj komunikaciji. Imaćete i nekih pravnih rešavanja, možda neke dokumentacije, a obratite pažnju na to jer će biti prepreka i odlaganja. Povoljni dani su 24 i 29.3.2011.g.

Ljubav

Trenutno ste u nekom prijateljskom odnosu koji ni vi ne možete da definišete, pa ne znate ni kako da se postavite prema toj osobi. Da li su u pitanju samo emocije ili nesto više? Ne očekujte da razotkrijete to, ali ako vam se v osoba dopada, prihvatite njegova pravila igre. Dan 25.03.je povoljan za emotivno uskladjivanje i komunikaciju. Ne dokazujte da ste u pravu niti da pokušavate bilo šta isterati na čistac.

Zdravlje

Ne bi trebalo da se loše osećate zdravstveno jer ovo je period kada će vam sve prijati. Jedino neki hronični problemi su aktuelni.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: