Tranzitni Jupiter u znaku Ovna

Published 22. januara 2011. by spica3-CecaK

Jupiter u jednom znaku boravi godinu dana,  s tim da je  u toku 2010 g, Jupiter  već boravio u znaku Ovna (od juna do sredine avgusta)  ponovo će ući u ovaj znak  22.01.2011.g i boraviće sve do 06.06.2011.godine. Donosi sreću, prosperitet, zaštitu, uspeh, dobitak i novac, kao i putovanja. Pored toga svakako donosi  napredak u učenju i obrazovanju, ali na jedan novi način, te ćemo širiti svoje vidike. Neki novi vid sagledavanja u našem životu  ukazaće na potpuno nove izmene tokova, selidbu, proširenje porodice, novi životni prostor, dok će se neki  udružiti i krenuti u nove životne avanture sa partnerom.

Želja za nezavisnošću i novi izazovi, težnja da prevaziđemo i samog sebe, samo su jedna od sposobnosti da postignemo ciljeve u kratkom intervalu, brzo, spretno  i da pokažemo svoje liderske sposobnosti i rukovodeći stav. Otvorenost, borbenost za ono što nam se nudi sada, pozicija i liderstvo, sve će nas to motivisati da postignemo nemoguće, a to je uspeh. Svaka prepreka biće nam samo veći izazov da dostignemo cilj, jer svako osvajanje neke nove pozicije, donosi ispunjenje i želju za novom akcijom. Treba biti spreman prihvatiti nove ideje i okolnosti, ali i avanturu da bi smo se upustili u nove projekte. Samo pozitivan stav – akcija, rizik i iznenađenja, mogu nas dovesti do cilja. Svaki novi posao može biti uspešan toliko koliko budete verovali svojim idejama i hrabrosti da to i sprovedete u delo. Verovatno ćemo morati da se odreknemo nekih stari navika i prihvatimo neke nove promene ako želimo da napredujemo i ostvarimo dobitak. Ako želite promenu iz korena SADA I SAMO SADA vam se pruža prilika da to i učinite. Nema mesta za druge, nego da iskoristite dobre prilike i da se usmerite samo na sebe.

Pionirski duh živi u ovom Jupiteru, svaki mladi čovek bez iskustva, ratnik, graditelj, preduzimač, sportista, hirurg, elektroničar, kome treba pružiti priliku da nas povede u nove izazove ne strahujući da grešimo. Osvanuće nove zgrade, nove sportske hale, igrališta, menjaće se i tehnika, ali ujedno i nova dostignuća će sada biti predstavljena javnosti ono što je postignuto istraživanjem duži niz godina. Biće veliko interesovanje za geološke inovacije i ponovno rešavanje podzemne železnice, kao i pokretanje industrije oružja i ulaganje u naoružanje. Promene u sudstvu i advokaturi, te će doneti i napredak u ovim oblastima.

Ukoliko ne prihvatimo izazove, bićemo na  gubitku, kako poslovnom tako i finansijskom. Iako nam Jupiter daje energiju i entuzijazam, da se oprobamo na novom terenu, moramo voditi ipak računa kada su novčana sredsva u pitanju. Velika i neproverena ulaganja dovešće do propadnja  zbog brzopletih odluka. Sudski procesi i gubici na sudu su krajnja solucija pogrešnog uspostavljanja vrednosti i brzoplete zarade novca. Moramo se suzdržati od preterivanja dok se ne stvore uslovi da delujemo. Moramo zadržati optimizam, vedrinu i raspoloženje koje nam daje ovaj Jupiter i hrabro se zauzeti za svoje ciljeve koje nam pruža znak Ovna.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: