KARMICKI ZADACI PREMA POLOZAJU SEVERNOG MESECEVOG CVORA- I deo

Published 9. juna 2010. by spica3-CecaK

Mesecevi cvorovi su tacke koje otkrivaju putanju duha i svesti. Polozaj Severnog Mesecevog cvora u natalnoj karti simbolizuje buducnost prema kojoj smo privuceni. A polozaj Juznog Mesecevog cvora oznacava proslost i njegov uticaj na nas i najcesce govori o pretposloj inkarnaciji. Dusa se sada osloboditi starih desavanja sto sada dozivljavamo kao gubitak.

Karmicki zadatak se menja u svakoj inkarnaciji u skladu sa znakom Zodijaka u kojem se nalazi Severni Mesecev cvor.

Severni cvor u Ovnu

Osoba placa cenu neodlucnosti iz prethodnih zivota.Ona treba da nauci da nesebicno sluzi druge,bez obzira da li ce biti nagradjena.Vazna lekcija je sticanje uprave razuma nad srcem i sticanje nezavisnosti.

Severni cvor u Biku

Karmicka lekcija za ova osoba je jedna od najtezis u zodijaku jer se osoba plasi bola da bude povredjena i stoga je opasna prema svakome ko predstavlja i najblazu pretnju.Potrebno je da nauci da ne rasipa ili uzalud ulaze energiju u bezvredna podrucja.Mora da napravi razliku izmedju “zeleti” i “trebati”

Severni cvor u Blizanacima

Osoba se ocajnicki trudi da ocuva osecaj nezavisnosti.Neophodno je da nauci umetnost komunikacije da bi uspostavila indetitet u drustvenoj zajednici i postovala prava drugih.Cilj ove osobe je da bude humana,mudra i prakticna.

Severni cvor u Raku

Osoba treba da sazna  emocionalne potrebe drugih,odnosno da “pruza” i “prima” hranu.Treba da ceni vise prirodu od novca i emocije od moci.Ne treba da trazi prednost nad drugima kad je u pravu,kao i da se izvine kada nije u pravu.Cilj je dostizanje stabilne srece.

Severni cvor u Lavu

Simbolizuje borbu sa voljom i treba da razvije snagu unutar sebe.Neophodno je da zivi u drustvu koje postovati njena dostignuca.Treba sluziti drugima,da uspostavi vezu izmedju svesti i stvarnosti. Zadatak je prevazici licni ego.

Severni cvor u Devici

Potrebno je da se prevazidju proslozivotna sujeverja koja ometaju njen razvoj. Mora raditi da bi izgradila svoje poverenje u sebe,sve dok ne definise svoje ciljeve u zivotu nista se nece dogadjati. Najvaznija lekcija u ovom zivotu je razvijanje sposobnosti da kazu “NE”.Vazna je samodisciplina.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: